perjantai 27. maaliskuuta 2015

Motivaatio hukassa?

Aah! Voiko päivä paremmin mennä?
Matikan koe tehty ihan ok fiiliksillä, täydellinen selkä päivä salilla ja illalla meidän koulun 2. luokkalaisten bileet. Voin sanoa, että tälläiseksi ''perus'' perjantaiksi ei voisi mennä paremmin!
 
Tuossa salin jälkeen söin Lidlin valmis salaatin ja voin sanoa, että NAM! Tosi hyvää, varsinkin tällein salin jälkeen :)
 




 
No mutta niin kuin otsikosta huomaa en tullut jupisemaan miten hyvin minun oma päivä on mennyt.
 
 Mutta niin. Kaikkein suurin motivaatio on minulle se, että haluan parantaa itseäni fyysisesti. Jotkut tietenkin paheksuu salilla käyvien ihmisten ulkonäkö painoitteista treenaamista, mutta itse henkilökohtaisesti treenaan ulkonäkö painoitteisesti. Tietenkin on kiva, että voimat kasvaa ja tuntee itsensä terveemmäksi, mutta totta puhuen en aloittanut salilla käymistä hyvän olon vuoksi, toisaalta olen alkanut arvostamaan sitä enemmän.  
Itseäni motivoi myös erinäiset kuvat, esimerkiksi joistakin Fitness urheilijoista tai omat vanhat kuvat verrattuna nykyisiin.
onhan tässä vielä tekemistä..

Hetkellistä motivaatiota minulle antaa hyvä treeni musiikki! Kuuntelen salilla esim. Eminemiä ja G-eazya.
Ja kun meinaa sarjojen välissä tulemaan koti ikävä, kaivan puhelimen ja katson kuvia jonka näköinen haluisin olla. Ne antavat suurta boostia treeniin.
Boostista puheen ollen treeni skulaa niin hyvin Creashokin kanssa, että huhhuh!
 
Kivaa perjantaita ja viikonloppua!
<3: Mette


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti