sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kehonhuoltoa ja välipäivä

Heipä hei!
 
Eilen pidin välipäivän salilta ja ajattelin, että eihän välipäivä tarkoita välttämäti sitä, että pitää istua koko päivä paikoillaan. Näinpä kaivoin joogamaton esiin ja tein parinkymmennen minutin jooga session, kuunnellen samalla Spotifystä luontoääniä. Ihana tapa rentoutua! ja se on mukavan rauhallista liikuntaa, joka tosin ottaa lihaksiin. Kuitenkin ihan mukavaa välillä tehdä muuta kuin aina sitä samaa salilla heilumista :)
 
Joogahetken jälkeen ajattelin vielä rullailla kaikki paikat auki ja ai että kun oli paikat jumissa. Eniten jumissa oli yllättäen sisäreidet(?) ja normaaliin tapaa yläselkä, lapojen välistä.
Sitten vielä venyttely!
Minulla on uusi tavoite itselleni! Yritän päästä spagattiin!
jooh no siihen menee (kauan) aikaa, koska olen kuin rautakanki, jalat ei edes suoristu suoraksi lattiaa vasten, mutta..  ohjeet spagaatin venyttelyyn otin tästä blogista .
 
Proteiini pannareitakin on tällä viikolla tehty. Itse rakastan noita pannareita, mutta kun ottaa evääksi ne kouluun kaikkien kommentti yleensä on ''hyi mitä noi on, näyttää ällöttävälle'' :D Nooh sanon vaan, ettei ulkonäkö vastaa makua!
 
Toisaalta ei tuo pannari mielestäni NIIN pahalta näytä :)
 
Kivaa sunnuntaita <3: Mette


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti