torstai 9. heinäkuuta 2015

Jos olette lentämässä lähi aikoina, lue tämä!

Niin kuin olen tainnut mainita, olen nyt kesätöissä lentokentällä ja tarkemmin ottaen, siivoan lentokoneita. Matkustajia on moneen junaan ja haluisin nyt hiukan lokeroida eri tyyppisiä matkustajia.
(Tää postaus on kirjoitettu hiukan pilke silmäkulmassa)
 
 
1. Matkustaja ''lapsi perhe''. Koneesta huomaa, että lapsia on ollut kyydissä, koska karkkia on kaikkialla! Lapsi perheet ei tosin ole pahimmasta päästä.
 
2. Matkustaja ''Aasialainen''. Voi luoja! voisi luulla, että Aasialaiset on niitä siistimpiä, mutta asia on aivan päin vastoin.. Sanomalehtiä lattialla, vesipulloja ja ruokaa joka paikassa, peittoja ja tyynyä vähintään neljä kappaletta per paikka, muovia ympäri ämpäri.
 
3. Matkustaja ''oksentaja''. YYH! Pliis jos oksennat, oksenna pussiin, jos oksennat pussiin älä laita sitä istuin taskuun... Kiitos! Tänään viimeksi koin ei niin mukavan yllärin kun vedin oksennuspussin istuintaskusta ja se oli täynnä oksua.. Arvatkaa missä ne oli sen jälkeen. No mun päällä. Tack vaan!
 
4.Matkustaja ''tilaan juomaa''. Jos päätät, että nyt janottaa tai tekee mieli kahvia ja tilaat juoman, voisitko ystävällisesti juoda sen, etkä jättää sitä käsinojalle tai lattialle. Äläkä missään nimessä jätä puoli kupillista kahvia istuintaskuun.
 
5.Matkustaja ''nyt eletään leveesti''. Kaikki on lattialla ja lehdet revitty pois istuintaskusta. Roskat tungetaan penkin alle ja muutenkin lattialle. Sulate juustot liiskataan lattiaan ja keksit murennetaan lattialle. Jos tämä on sinun tyylisi matkustaa, älä matkusta.
 
6. Matkustaja ''minulla on vauva ja vaihdan vaipan tässä istuessa''. Jos päätät, että paras vaihto ehto on, että vaihdat vauvasi vaipan omalla paikallasi, voisitko ystävällisesti laittaa vanhan vaipan pussiin ja vielä kivempi olisi jos kiikuttaisit sen vaipan roskiin tai antaisit sen lentoemännälle, etkä jättäisi sitä penkin alle.

7. Matkustaja ''pilaan lehdet ja sekotan ne viereisen penkin kanssa''. Luulisi, ettei lehtien vaihto tai niiden sekoittaminen olisi iso juttu, mutta voi kuule se on. Niitä pitää alkaa setvimään, että kummallakin paikalla on samat lehdet. Ja jos mielestäsi on hauskaa kirjoittaa lehden kanteen ''Pena was here'' se ei ole, se on luonnon tuhlaamista, koska se lehti menee sitten lehden keräykseen.


Käykää tsekkaamassa IGstä @passengershaming  kuvaa ihan hyvin totuutta :D

Esimerkillisiä valokuvia ei valitettavasti ole, koska koneissa ei saa kuvata!

Hyvää matkaa jos olet johonkin menossa ja mukavaa viikkoa! <3:Mette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti