perjantai 3. heinäkuuta 2015

Hyvä olo

Moikka!
 
Oletko sä vähään aikaan ollut ylpeä itsestäsi tai tuntenut onnistuneesi?
Voin itse hyvin mielin sanoa, että mä olen!
 
 
Tämä yllä oleva kuva, se tekee mut ylpeäksi itsestäni, koska en ole hetkeen kokenut, että kropassa olisi tapahtunut mitään muutoksia, mutta onhan siellä ja näköjään jonkin verran! Kiristynyt ainakin, vaikken ole tietoisesti yrittänyt kiristellä.
 
Treenaaminenkin sujuu paremmin kuin hyvin, ehkä siksi, että olen enemmän kuunnellut omaa oloa ja mennyt sen mukaan treenaamaan. Salilla tulee silti käytyä se 4-7 kertaa viikossa.
Multa kysyttiin tossa pari viikkoa sitten, että miksi mä käyn niin paljon salilla (sinä päivänä kyseessä oli tupla sali). Suurin syy miksi välillä teen tupla päivän on yksinkertaisesti se, että rakastan treenaamista niin paljon ja siitä tulee niiiiin hyvä olo, ei sen takia, että tavoittelisin maximaalista lihas kasvua!
 
Olen ollut hyvällä tuulella ja on ollut hyvä olla. Ehkä johtuen siitä, että en ole turhia stressaillut.
Koulukaan ei paina ja töissä on huippu hauskaa! 
 
Oletteko muuten maistanut Froosh smoothieta?
 
 
 
Itse ostin sellaisen tuossa viime viikolla ja rakastuin niihin täysin!
Täyttä hedelmää, aivan mahtava maku ja huippu hauskat tekstit pullon kyljessä! :) Hinta on ainoa miinus!

 
 
Lämmintä viikonloppua kaikille <3:Mette


2 kommenttia:

  1. ah noi smoothiet on niin hyviä! Hyvältä näyttää yläkroppasi, millaista treeniä teet yläselkään/olkapäille? Käytätkö painoja ja jos niin kuinka suuria? Itsellä vähän harmaa alue toi yläkropan treeni, tuntuu että jalat ja vatsat on helpointa treenata mut yläkropalle en meinaa keksiä mitään...

    http://juuliaida.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Super hyviä ja niissä ei taida olla muuta kuin pelkkää hedelmää(?) ! Kiitos paljon! Treenaan aika isoilla painoilla tällä hetkellä :) sellaisia 6-8 toiston sarjoja selälle ja olkapäille 8-10 toiston sarjoja.
      Teen myös paljon supersarjoja. Selälle teen esim. ylätalja pään taakse, alatalja v kahvalla, yhdenkäden kulmasoutu. Olkapäille viparit sivuille, Arnold punnerrus, pystypunnerrus, pystysoutu ja facepull :) Kannattaa googlailla niitä yläkropan treeni vinkkejä ! :)

      Poista