keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Rakas selkäpäivä

Tiistai.
 
Paras päivä on ehdottomasti Tiistai. Silloin on selkäpäivä ja koulu loppuu ajoissa. Onko parempaa?
Eilinen hauispäivä tosin oli aivan loistava!
 
Takaisin selkätreenin pariin! Selkätreeni usein sujuu tosi hyvin, eikä tänään ollut poikkeus.
Harjoitusta tosin tarvitsen vielä alataljassa. Tajusin tänään, että teen sen jotenkin väärin, en täysin selälle. Nooh  laitoin sitten 5kg vähemmän painoa ja pidensin sarjaa ja sitten alkoi taas lyyti kirjoittamaan :)
 

Joskus pitää ns. nöyrtyä painojen suhteen, että huomaa tekevänsä jotakin väärin ja saisi tehtyä liikkeen oikealla tekniikalla ja hallitusti. Salilla näkee aika paljon niitä keski-ikää lähestyviä miehiä jotka ottavat aivan liian suuret painot ja riuhtovat niitä menemään.
 Ihan välillä itsekkin pelottaa, että milloin herran käsi lähtee irti tai hauis kääntöä ei siksi liikkeeksi tunnista :D

ei mikään huima muutos..
 
Noiden kuvien välillä on noin 4 kk ja todella vähän on tullut tulosta..  Pitää siis harjoitella sitä alataljaa v-kahvalla ja muuta paksuntavaa liikettä.
 Harmittaa vähän tuloksettomuus, mutta kun tiedostaa omat heikot kohdat niitä on helpompi parantaa! Outoa kyllä, mutta saan tuosta tuloksettomuudesta aika paljon motivaatiota, koska se kertoo sitä, että töitä pitää tehdä kahta kovemmin!
 
Nyt olen vaihtanut 10-12 toiston sarjat lyhyisiin, 6-8 toiston sarjoihin.. Ai että se on ihanaa! En muistaakseni ole ikinä tehnyt lyhyttä sarjaa, joka on ollut aikamoinen virhe.. Kantapään kautta siis :)
 


Kivaa loppu viikkoa!
<3: Mette
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti