torstai 2. huhtikuuta 2015

Ajatuksia

Kivaa pääsiäislomaa kaikille!
Nyt tulee pieni torstai avautuminen.

Olen muistaakseni täällä bloginkin puolella sanonut, että haluisin kisaamaan joku päivä Fitness kisoihin! Tulin tässä eilen miettineeksi sanaa Fitness ja sen merkitystä.
Tarkoittaako fitnesstä harrastava henkilö vain sellaista ihmistä, joka on kiivennyt jo tai on kiipeämässä fitness lavoille? Vai tarkoittaako se henkilöä, joka pyrkii elämään terveellisten elämäntapojen kautta? 
Ehkä kukin määrittää sen tavallaan.
''onks tää sitä fitnesii?''
Luin tuossa taannoin, jonkun Fitness urheilijan blogia ja hän kirjoitti, että syö yhden raakasuklaa palan ennen jalkatreeniä ja treeni kulkee paremmin kuin koskaan. Naurahdin hiukan. Nimittäin kuulostaa ihan hullulta, että yksi suklaa pala olisi niin energia rikas, että sillä treeni paranisi? En tiedä paljon kaloreita yhdessä raakasuklaa palassa on, mutta kuulostaa tosi erikoiselta. Ei siitä sen enempää koska voi olla, että aivan hyvin olen todella vääräsäkin asian suhteen, koska tosiaan en tiedä kuinka paljon energiaa raakasuklaassa on :)
 
Asiasta kolmanteen. Olen miettinyt, että sitten kun olen hiukan kerännyt rahaa, voisin osallistua Fitfarmin bikini challengiin. Voisi saada vähän erottuvuutta ja ehkä sillä voisi tulla hiukan lisää lihasmassaakin. Voisi nimittäin olla kiva juttu!
 
No mutta kivaa pääsiäistä
<3:Mette
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti