lauantai 10. tammikuuta 2015

Kaikkea uutta

Rahaa on tuhlattu!
Olen ostanut itselleni muun muummoassa hajuveden, paidan ja Wanhojen tansseja varten ''timantti'' pannan.
 
Niin kuin aiemmin kerroin tilasin fitnesstukusta Creashockin.
Josta myös lupasin kertoa. Kyllä potkii ja muuten kovaa! Hahah! Ekalla kerralla olin todella yliaktiivinen ja sarjojen välissä piti kävellä, koska yksinkertaisesti paikallaan olo oli mahdotonta.
Ja hyvän touchin sain treeniin ja energiaa oli!!
Makukin oli hyvä, tosin jouduin laittamaan vettä enemmän kuin neuvottiin, mutta kaiken kaikkiaan hyvä tuote ei ehkä ihan vetänyt vertoja octaneen, sillä tykkäsin pumpista.


 
Nuo Star Nutritionin tuotteet sain joululahjaksi poikaystävältä. Tuo amino BCAA maistuu aivan sairaan hyvälle (sitruuna). Lean recovery ei ole kyllä kovin hyvää, mutta kyllä sekin alas menee.
Nämä ovat tämän hetken jauheet.
Sain Poikaystävältä tuossa paripäivää sitten vuosipäivä lahjan vaikka meidän vuosipäivä on vasta 13 päivä. Tuolloin tulee 3 vuotta mittariin. Mutta itse siihen lahjaan!! Voi kun se on ihana lahja ja meni heti käyttöön.

Aivan ihana Ted Bakerin pikku laukku <3! Tuollainen tummanharmaa ja sen saa muutettua clutchiksi todella helposti kun ottaa vaan olkaketjun pois! Olen muutenki kauan ihaillut Ted Bakerin laukkuja ja lompakoita. Sain siskolta synttärilahjaksi Ted Bakerin lompakon marraskuussa. Pääset katsomaan sitä tästä .
No mutta mukavaa viikonloppua!!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti