sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Booty

Helou!

Tässä noin 4 viikkoa sitten aloin kyykkäämään joka jalkatreeni kerta. Ennen en siis kyykännyt joka kerta, koska smithissä en tykkää kyykätä ja vanhalla salilla ei ollut kyykky räkkiä.
No nyt on kyykätty ja keskitty myös enemmän siihen pakaraan. En nyt siis sano, että tässä 4 viikossa olisi tullut tuloksia, vaan tuntuma sielä pabassa on ollut tosi hyvä! :)
 
 
Olen tehnyt muitakin pakara liikkeitä kuin kyykkyä, kuten kick backiä seisten ja nelinkontin, ulontajia ja mavea.
 
Kuitenkaan pepun kasvatus ei ole tällä hetkellä se ykkös juttu, vaan kädet!
Niihin pitäisi saada lihaksia, sillä ne on oikeat siimat ja en nyt kuitenkaan tarkoita, että haluaisin mitkään miesten kehonrakennus kädet, vaan omat käteni ovat muusta kropasta jäljessä :(
 
 
Olen myös mietiskellyt tankotanssin aloittamista, nimittäin se houkuttelisi todella paljon, toinen vaihtoehto olisi joku kamppailu laji.
En tiedä vielä! Ajattelin käydä testaamassa ainakin kerran sitä tankotanssia ja katsoa siitä sitten jatkoa.
 

 
 
Olen myös hiukan kokkaillut ja huomannut, että olen rakastunut kesäkurpitsaan. Ei sen väliä onko keitetty vai paistettu, mutta kesäkurpitsa on niin hyvää. Jopa yhtä hyvää kuin porkkana!!
nam!
No on tullut käytettyä näitä molempia raaka-aineita, kuten myös paprikaa!

 

 
Toinen juttu on vielä maitorahka juoma! Kun kuulin tästä juomasta ajattelin, että kuinka ällöttävää. Varmaan jotain kökkäreistä maitoa, hyi! Mutta ei todellakaan ole! ihanan makuista ja koostumukseltaan todella tasaista ja siitä tosiaan saa tehtyä helposti smoothieta!
 
<3:Mette
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti