lauantai 20. syyskuuta 2014

lauantaaiiii!

Hola!

huhhu pidän nyt taukoa kokeiden lukemisista ja ajattelin, että voisi kirjoittaa jotai nturhaa tännekkin :)

Tänää oli mukavan rauhallinen aamu, makoilin sängyssä pitkään aikaan. En siis yleensä jää makaamaan sänkyyn vaan ponkaisen suoraan ylös.


Ylös noustuani tein aamu palaa toisin sanoen munakasta :) ja join vielä kahvin syötyäni. (en ottanut kuvaa munakkaasta koska se oli enemminki kananmuna sörsseliä ja ei mitenkää kaunista katsottavaa :D heheh)

ihanaa kun on syksy <3

No sittenkun oli kahveet vedetty kurkusta alas lähdettiin Hetan aka MassiHepsun ;) kanssa salille. Oltiin päätetty edellisenä päivänä, että mennään GRITtiin, jooh se oli tappoa. Kunnon hiki jumppa, mutta mikäs siinä rankkaahan se oli, mutta ihan sen arvosta.
No, mutta tän puolen tunnin rääkkäyksen jälkeen pääti nvielä tehdä jalat, koska ''no one skips the leg day'' no ei vaan Lauantai on mun jalkapäivä.
Tämän jalkojen tapon jälkeen äkkiä syömään kotiin, otin Hetan neuvosta vaarin ja testasin laittaa maitorahkan sekaan vähän maapähkinävoita ja NAM se oli hyvää! vielä vadelmat päälle niin ai että! En jaksanut etsiä sitä surruutinta, mikäs sen nimi on, niin se sauvasekotin, niin en jaksanut sitä alkaa kaivelemaan, niin sulatin mikrossa teelusikallisen sitä maapähkinä voita ja sitten maitorahkan sekaan vaan (ja himppu maitoa sekaan). Sitten vaan vadelmat päälle ja rahka kohti naamaa!


Jos tätä blogia on joskus sattumalta ennen katsonut voi tietää, että käytän Octanea treenatessa (antaa pumpin yms.) no joo mutta tää kuva kuvaa mun tämän päiväisiä fiiliksiä salilta

hahah
Ainiin vielä pitää hehkuttaa kuinka hyvää safkaa tein joten nauttikaa näistä ruokakuvista
 

 
 
huhhuh muutenki ollut aika hauska viikko, jotenki ollu niin laadutonta, mutta hauskaa läppää, että ei mitään rajaa :D
Mutta hyvää viikonloppua!!!
 
Meinas unohtua tässä teille vielä selfie
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti