tiistai 1. syyskuuta 2015

Terveellinen peanutbutter-jelly sandwich?

Tämä arki on alkanut rullaamaan ihan mallikkaasti ja koulu sujuu ihan kivasti.
Hui kirjoitukset alkaa ensi viikolla, tai minulla on silloin enkun kuuntelu.
 
Treenien sovittelu tällä kesän jälkeen on hiukan vaikeaa ja kun on uusi parisuhde niin haluaa olla mahdollisimman paljon toisen kanssa, niin on tullut vähän sluibailtua treeneistä, ei tosin paljoa.. Kyllä niitä treenejä silti tulee tehtyä 4-6 viikkoon.
 
 
 
 
Onneksi me molemmat olemme sali treenaajia niin ymmärrämme treenien tärkeyden ja annamme toisillemme tilaa ja aikaa harrastaa.
 Eilen herra kysyi multa, että arvaa mikä päivä huomenna on? Noh vastasin ''ööö... selkäpäivä?'' Hän mulkaisi minua ja tajusin sillä hetkellä, että tänään on meidän ensimmäinen kuukausipäivä! Naurettiin ihan hulluna kun ekana tulee aina mieleen salilla käynti ja treenit.

Aah niin itse otsikkoon!
 Käytiin kaupassa ja halusin antaa uuden mahdollisuuden maapähkinävoille ! Ennen käytin sitä älyttömän vähän ja ei uponnut mitenkään erityisemmin, mutta nyt!! NAM!  Tungen sitä kaikkialle! Niinpä päätin vetästä pähkinävoita riisikakun päälle ja katsoa mitä tapahtuu.. Joo hyvää oli, mutta sitten hokasin, että jääkaapissa on tuoreita vadelmia ja heitin niitä päälle!!

 
Ihan sairaan hyvää! Eikös tämä ole ns. terveellinen maapähkinä- hillo leipä? :)
Hyvää oli ainakin.
 
Btw tungen nykyään tuota pähkinä voita ihan maitorahkaankin ja perjantaine ostettu purkki loppui tänään.. Hups!
 
Mites itse tykkäätte peanutbutterista?
 
<3: Mette
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti