sunnuntai 9. elokuuta 2015

#slutshaming

Eri blogeissa on puhuttu siitä, miten ihmiset esittelevät kroppaansa häikäilemättömästi esim. Instagramissa tai muualla SOMEssa.
Jotkut ovat sitä mieltä, että on aivan kamalaa, että ihmiset postaavat paidattomia / housuttomia kroppa tai kunto kuvia.
Ymmärrän mitä he ajavat takaa, että jotkut lisäävät hyvin mauttomia kuvia, mutta kysymys minun suustani kuuluu, että miksi vaivautua edes miettimään asiaa jos, joku päättää laittaa mauttomia kuvia instagramiin? Ja kyllä ymmärrän, että 16 v fitnesspimut ei välttämättä ajattele miten puoli alastomat kuvat voivat vaikuttaa heidän tulevaisuuteen. Enkä sano, että olisin yhtään parempi. Mutta camoon lopeta seuraaminen tai rullaa eteenpäin jos perse tai maha tai ihan mitkä vaan kuvat häiritsevät! Ei niihin tarvitse takertua!


 
 
Mutta mielipiteeni on se, että oma mielipide saa olla, mutta eiköhän henkilö saa itse päättää laittaako sen belfien nettiin vai ei. Eikä siitä tarvitse alkaa tuomitsemaan. En ymmärrä, enkä ikinä tule ymmärtämään mitä hyötyä toisen kuvan tai toisen ihmisen vihaamisesta/tuomitsemisesta on.
 
Oma henkilökohtainen mielipide on se, että muiden kannustamisella päästään paljon pidemmälle tällä maapallolla kuin vihalla tai tuomitsemisella. Muita ihmisiä on niin helppo tuomita, mutta miksei muita voi kannustaa tai auttaa tekemään parempia valintoja, kuten kertoa kaverille, että ''hei tää kuva on hiukan liian provosoiva. Kannattaa varmaan ottaa se pois netistä'', eikä puhua selän takana, suoraan sanottuna, paskaa.


 
 
Kai se niin vain menee, että vihaajat vihaa. Enkä sano, että se että joku pitää jotain kuvaa mauttomana on vihaaja, mutta kyllä niitä vihaajia löytyy ja ihan hitokseen.
 
I rest my case, thanks! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti